Gepost op

Februari-aanbiedingen

Nieuwe maand, nieuwe aanbiedingen! Deze maand worden er weer een aantal fikse kortingsacties gehouden. Ben je op zoek naar een nieuwe droger? Lees dan verder!

Siemens WT44E102NL
De Siemens WT44E102NL heeft een maximaal laadvermogen van 7 kilo en valt binnen energieklasse B. Ben je gevoelig voor geluidsoverlast, dan is deze machine ideaal voor jou! Dankzij speciale zijwanden worden trillingen van het apparaat opgevangen, waardoor de machine bijna geruisloos werkt. Bovendien worden verschillende programma’s aangeboden, waaronder het Superkorte programma en het Outdoor programma. Ook is er een anti-kreukfase functie en is het filter van de machine makkelijk schoon te maken. Op Bol.com wordt de Siemens WT44E102NL nu voor €399,- aangeboden – 20 procent goedkoper dan in andere elektronicazaken!

Zanussi ZTE 273
Deze condensdroger is, net als de meeste Zanussi-producten, zeer efficiënt en makkelijk bedienbaar. Het apparaat is simpel en heeft weinig extra functies, waardoor het drogen van kleding eenvoudig en snel gebeurt. Er zijn wel verschillende soorten programma’s beschikbaar, waardoor u per stofsoort kunt bepalen welk programma het meest geschikt is. Dat er weinig extra’s bij de machine inbegrepen zijn, zie je terug in de prijs. Expert biedt de Zanussi ZTE 273 de komende weken namelijk aan voor slechts €347,-.

Siemens WT44W360
De Siemens WT44W360 is een energiezuinige warmtepompdroger met een maximaal laadvermogen van 6 kilo. Het apparaat heeft verschillende functies die het gebruik van het apparaat zo gemakkelijk mogelijk maken, zoals de uitgestelde start-functie en een digitaal display. De SoftDry-trommel zorgt ervoor dat zelfs de meest delicate kleding zonder beschadigingen gedroogd kan worden. Dit zorgt er bovendien voor dat wasgoed vrijwel kreukloos de droger uit komen. Wehkamp biedt de Siemens WT44W360 nu aan voor €599,-; bijna een kwart goedkoper dan bij andere aanbieders.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *