Indesit

Een Indesit wasdroger is er één waar u op kunt rekenen en waar u uw kleding aan toe kunt vertrouwen. Wel is het slim om vooraf informatie in te winnen. Dit kan door bijvoorbeeld Indesit reviews te lezen op wasdrogers.nl. Net zoals u op wasdrogers.nl reviews kunt lezen, kunt u hier Indesit drogers online vergelijken. Hetzelfde geldt voor de prijzen. Een prijzenvergelijking leidt u naar de webshop met de voordeligste Indesit wasdroger.

Het Italiaanse Indesit bestaat al sinds 1975 en maakt naast wasdrogers ook wasmachines, vaatwassers, koelkasten en nog veel meer. Met meer dan 35 jaar ervaring weet Indesit wat er speelt in de markt en speelt daar heel slim op in. Met handige functies die consumenten waarderen, maar ook door aandacht te besteden aan besparing, van het milieu en uw portemonnee.

Indesit condensdroger

De Indesit condensdrogers hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. De wasdrogers vallen in de lage prijsklassen en er is al een Indesit condensdroger vanaf € 219,00 (excl. Bezorgkosten). De condensdrogers zijn allemaal voorzien van energielabel B of C, gelijk aan de meeste condensdrogers van andere merken. De vulcapaciteit varieert van 7 tot 8 kilo, waarmee een gemiddeld gezin prima uit de voeten kan. De meeste Indesit condensdrogers zijn voorzien van tijdsgestuurde én elektronisch gestuurde besturing. Dit houdt in dat u kunt kiezen of u een automatisch programma wilt gebruiken of zelf een tijd wilt instellen. Een aantal overige functies van Indesit condensdrogers zijn uitgestelde start, anti-kreuk fase en een aantal modellen heeft zelfs een speciaal wolprogramma.

Indesit luchtafvoerdroger

Er zijn tot nu toe niet veel luchtafvoerdrogers van Indesit, het aanbod is klein maar fijn en krijgt ook van consumenten goede cijfers. Wat te denken van de Indesit IDV 75 EU, die al verkrijgbaar is vanaf een kleine € 200,00 en van gebruikers een gemiddeld cijfer krijgt van 8,0. Dat is lang niet gek. Alle Indesit luchtafvoerdrogers hebben energielabel C en hebben een vulinhoud van 7 of 7,5 kilo. Twee modellen hebben zelfs een anti-kreukfase en zijn elektronisch- én tijdsgestuurd.

Indesit maakt producten die uw leven vereenvoudigen, zoals hun slogan ook luidt: We work, you play! Oftewel, wij werken, zodat u tijd heeft om te spelen.