Zanussi

Als u erover denkt een nieuwe wasdroger te kopen, is wasdrogers.nl een goed startpunt. Hier kunt u Zanussi wasdroger reviews lezen, prijzen vergelijken en veel meer. Kijk dus snel verder op wasdrogers.nl! Qua prijs vallen Zanussi drogers in een middenklasse. Een goedkopere wasdroger is gelukkig vaak mogelijk. U komt erachter bij welke webshop u moet zijn door prijzen van Zanussi wasdrogers online te vergelijken.

Zanussi wasdroger

Bent u op zoek naar een betaalbare wasdroger, die ook nog zijn werk goed doet, denk dan eens aan Zanussi. Al vanaf een kleine tweehonderd euro kunt u een Zanussi wasdroger aanschaffen. En dan levert u niks in aan moderne snufjes. Of u nu een afvoerdroger of een condensdroger zoekt, voor 6 of 7 kilo, tijdsgestuurd of elektronisch gestuurd, u vindt beslist een Zanussi wasdroger die aan uw eisen voldoet.

Zanussi Elektronische Droogtegraad Sensor (EDS)

Een aantal Zanussi droogautomaten zijn uitgerust met EDS. EDS staat voor Elektronische Droogtegraad Sensor en dat is precies wat het is. EDS meet de vochtigheid van het wasgoed tijdens het droogprogramma. Als de was zo droog is als u, van te voren, heeft aangegeven stopt de wasdroger het programma automatisch. Zo bespaart u niet alleen energie, maar voorkomt u ook dat u wasgoed te lang droogt en daardoor extra gekreukt wordt, en de was wordt ook niet te kort gedroogd, waardoor het wasgoed nog vochtig zou kunnen zijn. Een perfect droge was dus en nog energiezuinig ook nog!

Zanussi Automatische Cool Down

U wilt niet dat uw wasgoed helemaal gekreukt uit de wasdroger komt. Zanussi heeft hiervoor het Automatische Cool Down systeem bedacht. Tijdens de laatste tien minuten van het droogprogramma wordt langzamerhand de temperatuur verlaagd door koele lucht door de trommel te blazen. Daarnaast wordt de trommel, na afloop van het droogprogramma, nog regelmatig even rond gedraaid, zodat het wasgoed nog even wordt losgeschud. Op die manier wordt kreukvorming zo veel mogelijk vermindert.

Zanussi Startuitstel

Uw wasgoed drogen in de uren dat u gebruik kunt maken van een goedkoper energietarief is mogelijk door startuitstel. U kunt met één druk op de knop kiezen om het droogprogramma met 3, 6 of 9 uur uit te stellen.

Zanussi Condensdroger

Zanussicondensdrogers zijn er met een vulgewicht van 6 of 7 kilo wasgoed. De meeste condensdrogers zijn elektronisch gestuurd, maar kunnen ook tijdsgestuurd worden, u kunt dan kiezen voor een automatisch programma of zelf een tijd instellen. Afhankelijk van het type zijn de Zanussi condensdrogers uitgevoerd met startuitstel, trommelverlichting en heeft u de mogelijkheid om het condenswater ook af te voeren via een afvoerslang. De Zanussi condensdroger hebben een energielabel B of C.

Zanussi Luchtafvoerdroger

De Zanussi luchtafvoerdrogers zijn deels elektronisch gestuurd en deels tijdsgestuurd. Bij de elektronisch gestuurde luchtafvoerdrogers maakt u gebruik van voorgeprogrammeerde programma’s. Bij de tijdsgestuurde wasdrogers kunt u zelf de tijd instellen. De Zanussi luchtafvoerdrogers zijn uitgerust met allerlei functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld startuitstel, trommelverlichting, EDS (Elektronische Droogtegraad Sensor), automatische cooldown en anti-kreukfase. De luchtafvoerdrogers zijn voorzien van energielabel C.

Hierboven vindt u alle wasdrogers van Whirlpool. U kunt deze sorteren op een aantal kenmerken, in de regel boven de artikelen. Wilt u wasdrogers van andere merken bekjiken, klik dan op Alle merken wasdrogers. Wilt u op specificaties zoeken, kijk dan bij de filtering.