Whirlpool

Whirlpool wordt beschouwd als één van de beste wasmachine- en wasdrogermerken. De kans is klein dat u de plank misslaat met een Whirlpool droger. Neem evengoed geen risico en lees Whirlpool reviews online. Niemand vindt het leuk achteraf te ontdekken dat een product veel goedkoper had gekund. Dit kunt u voorkomen door vooraf alle prijzen van Whirlpool drogers online te vergelijken op wasdrogers.nl.

Whirlpool wasdroger

Whirlpool wasdrogers zijn betaalbare wasdrogers die voldoen aan alle verwachtingen van een wasdroger. Niet voor niets is de Voordelige Keus van de Consumentenbond al eens op een Whirlpool wasdroger gevallen. De prijs/kwaliteit verhouding is prima en voor een betaalbare prijs krijgt u een goede wasdroger. Whirlpool heeft nog geen warmtepompdroger op de markt gebracht, maar heeft een uitgebreid assortiment aan condens- en luchtafvoerdrogers.

Whirlpool 6th Sense Technologie

De 6th Sense Technologie van Whirlpool behandeld uw meest delicate wasgoed met de grootste zorg. Tijdens het droogprogramma wordt de vochtigheidsgraad van het wasgoed voortdurend gemeten en wanneer nodig, wordt het programma aangepast. Dit betekent dat uw wasgoed niet langer dan nodig gedroogd wordt. Dit levert een perfecte droge was op.

Whirlpool Delicaat Plus Programma

In de Whirlpool wasdrogers die zijn uitgerust met het Delicaat Plus programma kunt u met een gerust hart delicate stoffen drogen, zoals nylon, polyester en lycra. Tijdens dit programma wordt er gedroogd met een sterk lagere temperatuur, dat veilig is voor deze stoffen.

Whirlpool Startuitstel

Hoe energiezuinig uw wasdroger ook is, het kan altijd voordeliger. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de functie startuitstel. U kunt de timer zo instellen dat de droger automatisch start op een door u gekozen moment. Dit kan voordelig zijn als u gebruik maakt van het goedkopere nachttarief.

Whirlpool Condensdroger

Whirlpool condensdrogers zijn er met een maximale capaciteit van 6 of 7 kilo wasgoed. De condensdrogers van Whirlpool zijn voor een deel uitgevoerd met elektronische besturing en voor een deel met tijdsbesturing. De wasdrogers met elektronische besturing controleren tijdens het programma de vochtigheidsgraad (6th Sense Technologie), waardoor uw was niet overbodig lang gedroogd wordt. De tijdsbestuurde wasdrogers kunt u zelf instellen. Whirlpool condensdrogers zijn o.a. uitgerust met startuitstel, anti-kreukfase, trommelverlichting en een zoemer om aan te geven dat het programma klaar is. Bijna alle Whirlpool condensdrogers kunnen op een wasmachine geplaatst worden om ruimte te besparen.

Whirlpool Luchtafvoerdroger

De Whirlpool luchtafvoerdrogers zijn deels elektronisch gestuurd en deels tijdsgestuurd. Bij de elektronisch gestuurde luchtafvoerdrogers maakt u gebruik van standaard programma’s die continu gecontroleerd worden door de machine en zo nodig worden aangepast. Bij de tijdsgestuurde wasdrogers kunt u zelf de tijd instellen. Ook de Whirlpool luchtafvoerdrogers zijn uitgerust met allerlei functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld startuitstel, trommelverlichting en anti-kreukfase. De luchtafvoerdrogers zijn, op een enkele uitzondering na, voorzien van energielabel C.

Hierboven vindt u alle wasdrogers van Whirlpool. U kunt deze sorteren op een aantal kenmerken, in de regel boven de artikelen. Wilt u wasdrogers van andere merken bekjiken, klik dan op Alle merken wasdrogers. Wilt u op specificaties zoeken, kijk dan op wasdrogers.nl.