Samsung

Voor innovatie, luxe en energiebesparing, heeft u aan een Samsung wasdroger een goede. Wees zeker van uw zaak voordat u een aankoop doet door op wasdrogers.nl Samsung reviews te lezen en drogers te vergelijken. Door Samsung drogers online te vergelijken komt u er niet alleen achter welke wasdroger op uw wensen aansluit: ook ziet u bij welk verkoopadres u moet zijn voor een goedkope Samsung wasdroger. Ideaal dus!

Samsung wasdrogers

Bij het merk Samsung denken de meeste mensen niet direct aan wasdrogers, eerder aan televisies. Maar ook wasdrogers zijn een onderdeel van het assortiment bij Samsung. Nog niet heel veel, maar ze zijn toch de moeite waard om eens naar te kijken!

Samsung condensdrogers

De wasdrogers die het merk Samsung dragen zijn allemaal condensdrogers. Misschien verandert dit in de toekomst nog, want de warmtepompdrogers zijn aan een grote opmars begonnen, maar vooralsnog zijn het alleen condensdrogers. Deze condensdrogers zijn allemaal voorzien van energielabel B en zijn daarmee redelijk energiezuinig. Qua vulinhoud kunt u bij Samsung kiezen uit 7 of 8 kilo vulgewicht, ruim voldoende voor een gemiddeld gezin.

Alle Samsung condensdrogers zijn tijd- en elektronisch gestuurd. Dat wil zeggen dat u kunt kiezen of u een automatisch programma laat draaien of dat u zelf een bepaalde tijd instelt. Bovendien hebben alle Samsung wasdrogers de mogelijkheid om gebruik te maken van de anti-kreukfase. Zo weet u zeker dat uw wasgoed altijd redelijk kreukvrij uit de wasdroger komt en dat scheelt veel strijkwerk!

De Samsung condensdrogers zijn verkrijgbaar kleine € 300,00. Hiermee vallen de Samsung wasdrogers in de middenklasse wat prijs betreft. De prijs/kwaliteitverhouding is heel goed en ook de waardering van gebruikers is prima. Sommige modellen scoren zelfs een cijfer boven de 9.

Samsung Diamond Drum™ trommel

Van een wasdroger slijt je kleding, wordt vaak beweerd. De Samsung Diamond Drum™ droogtrommel voorkomt slijtage aan uw kleding en dat is wel zo prettig. De standaardtrommel is hier vervangen door een trommel die een reliëf heeft wat lijkt om de vorm van diamanten. Bovendien zitten er verzonken gaatjes in. Deze structuur voorkomt dat het wasgoed slijt in de wasdroger, doordat de kleding minder in aanraking komt met de wand, maar wel goed droog wordt. De Diamond Drum™ trommel houdt uw kleding als nieuw.

Samsung Indicator Condenslade
Bij een condensdroger leegt u regelmatig de condenslade. Natuurlijk hoort dat eigenlijk na elke droogbeurt, maar laten we eerlijk zijn, ook wij vergeten het wel eens. Om u te helpen heeft Samsung nu op een aantal modellen een indicator gemaakt. Hierdoor ziet u in één oogopslag of de condenslade geleegd moet worden. Dat is wel zo handig!