LG

LG staat voor vernieuwing, en ook op LG wasdrogers is dit van toepassing. Vermijd teleurstellingen en laat u vooraf goed informeren. Dit kunt u doen door LG wasdroger reviews te lezen en wasdrogers te vergelijken. In uw zoektocht naar de perfecte droogautomaat zal de prijs ongetwijfeld meewegen. Vergelijk daarom prijzen van LG wasdrogers online. Zo vindt u gemakkelijk de beste LG aanbiedingen.

LG wasdrogers

LG speelt alweer een tijdje mee op de markt van huishoudelijke apparaten en toch hebben ze maar een paar wasdrogers in het assortiment. Pas sinds 2009 kwam LG met een aanbod in wasdrogers en tot op heden zijn het er nog steeds maar een handvol. Ondanks dat het er zo weinig zijn, krijgen deze wasdrogers goede reviews van gebruikers, zijn de machines van een goede kwaliteit en ook nog eens betaalbaar. Dus ook de moeite waard om te overwegen.

LG condensdrogers

LG maakt tot nu toe alleen condensdrogers, variërend met een vulgewicht van 7 tot 9 kilo. Alle wasdrogers van LG hebben energielabel B en vallen hierdoor in de middenmoot. De LG condensdrogers zijn tijds- en elektronisch gestuurd, dit houdt in dat u zelf de tijd kunt instellen, maar ook een voorgeprogrammeerd programma kunt kiezen.

Naast een startuitstel functie zijn de LG condensdrogers ook allemaal voorzien van diverse programma’s en een anti-kreukfase, die voorkomt dat uw wasgoed gekreukt uit de wasdroger komt als u de was een tijdje in de wasdroger laat zitten.

LG Led display

Alle LG wasdrogers zijn voorzien van een Led display, waarop u o.a. het programmaverloop kunt volgen. De display maakt het bedienen van uw apparaat kinderspel.

LG Energy Saving Trust®

De meeste wasdrogers van LG voldoen aan het programma van de Energy Saving Trust®. Producten die voldoen aan deze strenge criteria op het gebied van energiezuinigheid, mogen het EST logo dragen. U weet zo dat u een wasdroger koopt die niet alleen zuinig is op uw portemonnee, maar ook op het milieu.

Hierboven vindt u alle wasdrogers van LG. Wilt u wasdrogers van andere merken bekijken, kijk dan eens bij bij alle merken wasdrogers.