Bosch

Om wat voor type toestel het ook gaat: Bosch levert kwaliteit. Met een Bosch wasdroger zit u dus helemaal goed. Meer weten over Bosch wasdrogers? Lees hier de Bosch reviews en vergelijk specificaties. Een nieuwe Bosch wasdroger kopen? Online kan het vaak tientallen euro’s goedkoper. Vergelijk alle prijzen van Bosch drogers online en ontdek meteen welke webwinkel het voordeligst is.

Bosch wasdrogers zijn betrouwbare en kwalitatief hoogstaande wasdrogers, voorzien van de nieuwste technologieën. Verkrijgbaar van 6 kilo tot 8 kilo, in energielabel A, B of C, of u nu een luchtafvoerdroger, een condensdroger of een warmtepompdroger zoekt, Bosch heeft een wasdroger die precies aan uw eisen en verwachtingen voldoet.

Bosch Sensitive Drying System

Alle Bosch wasdrogers zijn voorzien van het Sensitive Drying System. Dit systeem zorgt voor een beter en gelijkmatiger droogresultaat. Een speciale trommelwand zorgt er voor dat er altijd lucht blijft tussen de wand en het wasgoed. Daarnaast is de trommelwand uitgerust met asymmetrische golvende wasmeenemers, die uw wasgoed zacht en zorgvuldig behandelen.

Bosch Anti-kreukfase

U kent het wel, uw was in de wasdroger is al klaar, maar u heeft nog geen tijd gehad om de was uit de droger te halen. Voor u het weet is de schone was gekreukt en heeft u er uren strijkwerk aan. De Bosch wasdrogers zijn uitgerust met een speciale anti-kreukfase. Dit zorgt ervoor dat uw was, na afloop van het droogprogramma, steeds opnieuw luchtig wordt opgeschud. Op die manier wordt voorkomen dat de was enorm kreukt en hoeft u minder te strijken.

Bosch Akoestisch Pakket

Een aantal Bosch wasdrogers zijn uitgerust met een speciaal akoestisch pakket. Hierdoor maken ze minder geluid en zijn dus een stuk stiller, wel zo prettig.

Bosch Condensdroger

Bosch condensdrogers zijn er met een vulgewicht van 6 tot 8 kilo en hebben het energielabel B of C. Veruit de meeste condensdrogers zijn elektronisch gestuurd, de vochtigheid van het wasgoed wordt dan tijdens het droogprogramma gemeten en waar nodig, wordt de tijd van het programma aangepast. Zo heeft u altijd een perfect droge was. Alle Bosch condensdrogers zijn uitgerust met startuitstel, zodat u zelf kunt bepalen wanneer u wilt dat de droger start met het programma. En bij alle condensdrogers van Bosch heeft u de mogelijkheid om deze op een wasmachine te plaatsen. Op die manier bespaart u veel ruimte in huis.

Bosch Luchtafvoerdroger

De Bosch luchtafvoerdrogers zijn elektronisch gestuurd, waardoor uw was nooit meer te lang droogt. De meeste luchtafvoerdrogers van Bosch zijn uitgevoerd met Anti-kreukfase, startuitstel en een grote vulopening. Luchtafvoerdrogers zijn goedkoper in de aanschaf, maar meestal in gebruik minder energiezuinig, de luchtafvoerdrogers van Bosch hebben allemaal energielabel C.

Bosch Warmtepompdroger

De warmtepompdrogers van Bosch zijn zeer energiezuinig en hebben minimaal het energielabel A, maar sommigen hebben zelfs A+++. Bosch warmtepompdrogers zijn uitgerust met o.a. uitgestelde start, trommelverlichting, anti-kreukfase en een zoemer, zodat uw weet wanneer de was klaar is. Deze drogers hebben allemaal de mogelijkheid om op een wasmachine geplaatst te worden, wat behoorlijk ruimtebesparend is. Meer weten over warmtepompdrogers? Kijk dan bij de warmtepompdrogers.

Hierboven vindt u alle wasdrogers van Bosch. U kunt deze sorteren op een aantal kenmerken, in de regel boven de artikelen. Wilt u wasdrogers van andere merken bekjiken, klik dan op Alle merken wasdrogers. Wilt u op specificaties zoeken, kijk dan bij de navigatie aan de zijkant.