Miele

Met een Miele wasdroger komt u niet snel voor verrassingen te staan. Toch is het aan te raden vooraf uit te zoeken of de Miele droger die u op het oog heeft, daadwerkelijk aan uw eisen voldoet. Lees daarom Miele reviews en vergelijk. Miele is één van de betere wasdroger merken en daar hangt een prijskaartje aan. Maar wees niet getreurd: grote kans dat u kunt besparen. Vergelijk Miele wasdrogers op wasdrogers.nl en ontdek de laagste online prijs.

Miele wasdroger

Miele…er is geen betere! De slogan die Miele al jaren gebruikt wordt ook al jaren door gebruikers onderschreven. Niet voor niets beoordelen veel bezitters van een Miele wasdroger hun apparaat met een cijfer tussen de 9 en 10. De paradepaardjes onder de wasdrogers vindt u zeker ook onder de Miele wasdrogers. Hier tegenover staat veelal een hogere aanschafprijs, maar dan heeft u ook een wasdroger met de nieuwste technologieën, die bovendien energiezuinig is.

MieleSoftCare-systeem

Een revolutionair systeem dat Miele al een tijdje gebruikt is het SoftCare systeem. De unieke trommel is veilig voor uw wasgoed door een speciale trommelwand met honingstructuur, dat veel minder kans geeft op beschadigingen van uw wasgoed. Daarnaast zorgt de SoftCare trommel ervoor dat uw was minder kreukt en bijna niet meer slijt! Dus ook uw bovenkleding kan nu gemakkelijk, maar vooral veilig, in de wasdroger.

Miele warmtepomptechnologie

Ook Miele heeft een aantal warmtepompdrogers in hun assortiment. Deze nieuwe technologie maakt het mogelijk dat deze wasdrogers tot bijna 50% minder energie gebruiken in vergelijking met een normale luchtafvoerdroger en deze wasdrogers hebben dan ook allemaal het energielabel A. De warmtepomptechnologie in de Miele wasdrogers houdt in dat er eerst warme lucht door het wasgoed wordt geblazen. Deze warme lucht wordt vervolgens door filters geleid en komt daarna in een warmtewisselaar. Hier wordt de lucht afgekoeld, waarna het vocht achterblijft in de warmtewisselaar. De lucht wordt daarna weer opgewarmd door een andere warmtewisselaar en weer naar het wasgoed geleid, het hele proces begint opnieuw. De aanschafprijs van een Miele warmtepompdroger ligt wel hoger dan van een standaard condensdroger of luchtafvoerdroger. Maar bij intensief gebruik, heeft u het prijsverschil terugverdient in ca. 5 jaar.

Miele PerfectDry

Het PerfectDry-droogsysteem van Miele controleert tijdens het droogprogramma de vochtigheid van het wasgoed en past, wanneer nodig, het programma aan. Zo wordt de was altijd perfect droog.

Miele condensdroger

De Miele condensdrogers zijn elektronisch gestuurd, maar bij veel modellen kunt u daarnaast ook zelf een tijd instellen. Het maximale vulgewicht van de Miele condensdrogers is 6 of 7 kilo, voldoende ruimte om een royale was te drogen. De meeste condensdrogers zijn vrijstaand, maar een aantal is ook geschikt voor onderbouw. Bijna alle condensdrogers van Miele hebben een speciaal wolprogramma en een anti-kreukfase. Bij alle modellen heeft u de mogelijkheid om het condenswater op te vangen in een reservoir of direct af te voeren via een afvoerslang.

Miele Luchtafvoerdroger

Het assortiment luchtafvoerdrogers van Miele is niet erg groot meer, zeker nu de warmtepompdrogers zijn intrede hebben gemaakt, wordt het aanbod luchtafvoerdrogers steeds kleiner. Bovendien zijn veel condensdrogers ook te krijgen met een afvoerslang. De luchtafvoerdrogers van Miele zijn voorzien van de SoftCare trommel, hebben programmaverloop via een LED scherm en zijn voorzien van het PerfectDry-systeem. Naast de standaardprogramma’s zijn er ook speciale droogprogramma’s voor o.a. Jeans, wol en overhemden. De Miele luchtafvoerdrogers zijn voorzien van energielabel C.

Miele Warmtepompdrogers

De warmtepompdrogers van Miele hebben allemaal energielabel A en zijn zeer energiezuinig. De wasdrogers zijn voorzien van SoftCare trommel en het PerfectDry-systeem. Belangrijke functies zijn daarnaast startuitstel, trommelverlichting, resttijdweergave en controlelampjes voor het legen/reinigen van het waterreservoir, het pluizenfilter en of de deur van de wasdroger vergrendeld is. De beladingscapaciteit van de warmtepompdrogers is allemaal 7 kilo. Ook de Miele warmtepompdrogers hebben speciale droogprogramma’s voor o.a. Jeans, overhemden, wol en koude lucht. Wilt u meer weten over warmtepompdrogers in het algemeen, klik dan hier voor meer informatie.

Hierboven vindt u alle wasdrogers van Miele U kunt deze sorteren op een aantal kenmerken, op de regel boven de artikelen. Wilt u wasdrogers van andere merken bekjiken, klik dan op Alle merken wasdrogers.