Candy

Candy wasdrogers zijn voorzien van de nieuwste technologieën, maar zijn vaak net iets aantrekkelijker geprijsd dan andere merken. Lees de reviews en ontdek zelf wat Candy drogers u te bieden hebben. Het leven is al duur genoeg, dus als u kunt besparen, waarom ook niet? Een Candy wasdroger kan ongetwijfeld goedkoper. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is prijzen van Candy wasdrogers online vergelijken.

Het Italiaanse merk Candy bestaat al meer dan 60 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een groot concern dat wereldwijd bekend is. In 1995 namen ze ook het bekende Hoover over, dat nu onder dezelfde vleugel opereert. In 2005 vierde de Candy Group het 60-jarig bestaan van het bedrijf.

Ondanks dat heeft Candy niet heel veel wasdrogers in het assortiment. Naast een aantal condensdrogers zijn er ook nog wat luchtafvoerdrogers van Candy, maar geen warmtepompdrogers. De Candy wasdrogers die er zijn, vallen voor wat betreft prijs in het lagere segment, u heeft al een Candy luchtafvoerdroger vanaf € 200,00. De prijs kwaliteit verhouding is goed, maar de Candy wasdrogers zijn natuurlijk niet van de hoogste kwaliteit. Voor dat geld kunt u dat ook niet verwachten. Heeft u een eenpersoons huishouden of gebruikt u de droger niet echt regelmatig, dan is het echter een prima keuze.

Eigenschappen Candy wasdrogers

De wasdrogers van Candy hebben een B of C energielabel. Hiermee zijn deze wasdrogers bepaald niet de zuinigste op de markt, maar ook niet de minst energiezuinige. De Candy wasdrogers zijn allemaal elektronisch gestuurd, zodat u gebruik kunt maken van diverse voorgeprogrammeerde droogprogramma’s. Een aantal modellen is ook tijdsgestuurd, dat wil zeggen dat u dan ook zelf een tijd kunt instellen. Dit kan in sommige gevallen handig zijn, bij voorbeeld als u haast heeft.

De Candy wasdrogers hebben allemaal een grote inhoud van 7 of 8 kilo, dus u kunt een grote hoeveelheid wasgoed in één droogbeurt verwerken, wel zo prettig. Daarnaast hebben ze de wasdrogers een grote vulopening, gemakkelijk bij grote wasgoedstukken zoals dekbedovertrekken.

Meer weten over Candy? Klik hier voor een video over de historie van Candy. Hier vindt u de site van Candy en u kunt ook bladeren door de digitale wasmachine- en wasdroger catalogus.