Siemens

Toe aan een nieuwe Siemens droger? Wasdrogers.nl geeft u alle informatie die u nodig heeft. Denk aan Siemens wasdroger reviews, specificaties en een overzicht van alle goedkope Siemens wasdrogers. Wasdrogers vergelijken is nuttig om diverse redenen. Eén daarvan is het vinden van een betaalbare Siemens droger. Daarnaast kunt u meerdere modellen of merken met elkaar vergelijken indien u nog geen keuze heeft kunnen maken.

Siemens is al sinds jaar en dag een merk dat zeer goed bekend staat op het gebied van huishoudelijke apparaten. Of het nu om koffiezetapparaten, ovens, koelkasten óf wasmachines gaat, bij Siemens vindt u het. Ook voor een wasdroger bent u bij Siemens aan het juiste adres. Want wie wil er nou geen wasdroger die uw was nog beter droogt dan aan de waslijn? Juist! Siemens biedt luchtafvoerdrogers, condensdrogers en ook de zuinige warmtepompdrogers aan. Sommige van die laatste, de warmtepompdrogers, hebben zelfs een energielabel A+++++. En dat is 50% zuiniger dan energielabel A! Daarom kiest u voor een Siemens wasdroger!

De zuinigste Siemens wasdroger

De zuinigste wasdroger op de wereld, dat predicaat krijg je natuurlijk niet zomaar! De Siemens WT46W560 NL, gaat zo efficiënt om met energieverbruik, dat daardoor tot 50% energie wordt bespaard. Mede daardoor is deze warmtepompdroger in juni 2009 beoordeeld als ‘beste getest’ door de Consumentenbond. En dat is niet voor niks. Want naast energiezuinig beschikt deze wasdroger bijvoorbeeld ook over een automatische zelfreinigingsfunctie, zodat u altijd een schone condensor heeft, zonder dat u er naar om hoeft te kijken.

Siemens Superkort

Soms heb je echt haast en moet je wasgoed echt snel droog zijn. Een aantal wasdrogers van Siemens is uitgevoerd met de Superkort40 functie. Hiermee is je wasgoed al droog in 40 minuten! Als je daarnaast ook nog een Siemens wasmachine zou hebben, met de Superkort15 functie erop, kan je dus binnen een uur alles schoon én droog hebben. Dat is nog eens een uitkomst!

Siemens SoftDry

Uw was drogen in de wasdroger, daar slijt uw kleding van, toch? Niet bij Siemens, want Siemens heeft zijn wasdrogers uitgerust met SoftDry. Deze technologie zorgt voor een permanente en constante luchtstroom van dezelfde temperatuur. Het wasgoed heeft op die manier minder te lijden. Daarnaast zijn de grote droogtrommels voorzien van een ellipsvormige structuur, die ervoor zorgt dat uw wasgoed kan glijden op een luchtlaagje, zo voorkomt u slijtage en worden zelfs grote stukken wasgoed gelijkmatig droog.

Siemens luchtafvoerdroger

De luchtafvoerdrogers van Siemens zijn verkrijgbaar met een vulcapaciteit van 6 tot 8 kilo. Bijna alle luchtafvoerdrogers zijn voorzien van energielabel C. De prijzen variëren van € 300,00 tot € 500,00 en deze luchtafvoerdrogers zijn allemaal elektronisch gestuurd en voorzien van een anti-kreukfase. Een aantal wasdrogers hebben ook een wolprogramma, trommelverlichting en een mogelijkheid voor startuitstel.

Siemens condensdroger

De Siemens condensdrogers hebben een capaciteit van 6 tot 8 kilo en zijn bijna allemaal voorzien van energielabel B. Voor veel modellen is er een mogelijkheid om het condenswater via een afvoerslang weg te laten voeren. Hierdoor hoeft u niet na elke was zelf een reservoir te legen, wat u veel tijd scheelt. De Siemens condensdrogers zijn meestal elektronisch én tijdsgestuurd, zodat u kunt kiezen voor een standaard programma, maar ook zelf de tijd kan instellen, wanneer u dat prettig vindt. Een aantal functies die u kunt vinden op een Siemens condensdroger zijn startuitstel, anti-kreukfase, stoomfunctie en een wolprogramma. Daarnaast zijn veel condensdrogers voorzien van trommelverlichting.

Siemens warmtepompdroger

Zuinig, dat is het woord dat het beste past bij de Siemens warmtepompdrogers. Alle modellen hebben minimaal energielabel A, maar er zijn ook modellen met A++++ en zelfs met A+++++, dat tot 50% zuiniger is dan een normaal energielabel A! De warmtepompdrogers van Siemens zijn verkrijgbaar met een vulgewicht van 6 of 7 kilo en zijn allemaal uitgerust met startuitstel en anti-kreukfase. Alle warmtepompdrogers zijn instelbaar via elektronische besturing of tijdsbesturing. U kunt dus zelf kiezen. Ondanks de duurdere aanschafprijs zijn warmtepompdrogers in gebruik veel goedkoper en heeft u, afhankelijk van het gebruik, het prijsverschil er meestal binnen een aantal jaren uit.

Hierboven vindt u alle wasdrogers van Siemens. U kunt deze nog sorteren op een aantal kenmerken, bovenaan de artikelen. Wilt u van andere merken wasdrogers bekijken, kijk dan eens bij uitgebreid zoeken of kijk eens bij de AEG of Bosch wasdrogers.