AEG

AEG is een vooraanstaand merk op gebied van wasdrogers. Zoekt u een nieuwe wasdroger van goede kwaliteit? Op wasdrogers.nl kunt u meer informatie vinden over wasdrogers van AEG. Heeft u de AEG reviews gelezen en een keuze gemaakt? Wees dan niet te snel met uw aankoop: prijzen van AEG wasdrogers online vergelijken kan fikse kortingen opleveren en is dus zeer zeker de moeite waard.

AEG wasdrogers zijn de meest verkochte wasdrogers op dit moment. Dat is natuurlijk niet voor niets. AEG is een merk met een goede reputatie op alle fronten. Daarentegen zitten de wasdrogers van AEG ook wel in de duurdere prijsklasse. Maar in het algemeen is de prijs/kwaliteit verhouding zeker goed.

AEG Silent Laundry

U wilt een wasdroger die snel en goed zijn werk doet, maar ook niet het geluid maakt alsof er een vliegtuig opstijgt. AEG heeft hiervoor Silent Laundry ontworpen. Een systeem, dat ervoor zorgt dat de wasdrogers veel stiller zijn, maar nog steeds een goed droogresultaat geven. De Silent Laundry drogers zijn op 3 manieren anders dan anders. Ten eerste is er de speciale Silent Motor, die lagere geluidsniveaus maakt. De automatische geveerde voeten zorgen voor stabiliteit en dus voor minder lawaai. De linkervoet achter stelt zelfs automatisch bij, mocht de wasdroger niet helemaal recht staan. Tenslotte is de bodemplaat van de AEG wasdrogers geïsoleerd en bij sommige modellen is zelfs de hele machine geïsoleerd. Geen storend geluid meer van uw wasdroger.

AEG Woolmark

Wollen kleding drogen in een wasdroger? De meeste mensen zullen het niet gauw doen. De oudere wasdrogers konden wollen kleding dusdanig beschadigen dat het kledingstuk zo de container in kon. Nog steeds zijn lang niet alle wasdrogers geschikt om wollen kledingstukken in te drogen. Maar AEG heeft nu wasdrogers met het Woolmark-label. Zelfs kleding die normaal met de hand gewassen en gedroogd moeten worden, kunnen wel in de wasmachines en wasdrogers met het Woolmark-label. Tijdens het drogen worden de wollen kledingstukken zo min mogelijk belast door wrijving, wat pillen en pluizen kan veroorzaken. De wasdrogers met Woolmark-label drogen met maar 70 toeren per minuut en uw kleding behoudt hierdoor de pasvorm en wordt niet beschadigd. De oplossing voor als u veel tijd kwijt was met het drogen van uw wollen kleding.

AEG ÖKO_Line

AEG heeft met de ÖKO_Line een lijn ingezet voor verschillende van hun apparaten, waaronder ook een aantal drogers. Bedoeld om minder te verbruiken en meer te besparen, zijn de ÖKO_Line wasdrogers energiezuinig en voorzien van het energielabel A. De wasdrogers van AEG die in deze lijn vallen zijn warmtepompdrogers, die standaard al energiezuiniger zijn dan normale condensdrogers. U bespaart op uw portemonnee, maar u bespaart ook het milieu.

AEG Condensdroger

De AEG condensdrogers zijn veelal elektronisch gestuurd. Dit wil zeggen dat er voorgeprogrammeerde programma’s zijn met een bepaalde tijdsduur, die afhankelijk van de vochtigheid van het wasgoed zelf de tijd bijstelt. Bij sommige modellen kunt u ook met de hand zelf de tijd instellen. Normaal gesproken wordt bij condensdrogers het vocht uit gedroogd wasgoed opgevangen in een waterreservoir. Bij veel AEG condensdrogers kunt u er ook voor kiezen om het water via een slang naar de afvoer te leiden.

AEG Luchtafvoerdroger

De meeste AEG luchtafvoerdrogers zijn voorzien van de belangrijkste functies, zoals anti-kreukfase, uitgestelde start, trommelverlichting en een zoemer zodat uw weet wanneer de was klaar is. Luchtafvoerdrogers zijn goedkoper in de aanschaf, maar meestal in gebruik minder energiezuinig, wat resulteert in een energielabel C.
AEG Warmtepompdroger

De warmtepompdrogers van AEG zijn zeer energiezuinig en hebben minimaal het energielabel A. Doordat een AEG warmtepompdroger geen gebruik maakt van een verwarmingselement bespaart u tot 60% stroom ten opzichte van een traditionele condensdroger! De aanschaf van een warmtepompdroger zijn hoger dan van een conventionele wasdroger, maar die kosten heeft u er bij intensief gebruik binnen een jaar of 4 eruit. Meer weten over warmtepompdrogers? Klik hier voor meer informatie.

Hierboven vindt u alle wasdrogers van AEG. U kunt deze nog sorteren op een aantal kenmerken, bovenaan de artikelen. Wilt u van andere merken wasdrogers bekijken, kijk dan eens bij uitgebreid zoeken of klik op Alle merken wasdrogers.