Gepost op

Muisstille wasdrogers

De nieuwe wasdrogers T8827 WP, T8937 WP en T9747 WP EcoComfort van Miele zijn dankzij de unieke geluidsisolatie, verwerkt in de bijzondere trommel, de stilste wasdrogers met warmtepomptechnologie. De nieuwste SoftCare- trommels van de witgoedproducent beschikken over een speciale honingraatstructuur waardoor de was voorzichter gedroogd wordt en het gemakkelijker is de was na te behandelen.

De honingraatstructuur van de wastrommels van het trio is naar buiten toe gewelfd zodat er in de diepere gedeeltes een soort luchtkussens ontstaat tijden het drogen. Door deze techniek wordt uw wasgoed zachter gedroogd en komt hij ook kreukvrij uit de droger. Hierdoor is het strijken van het wasgoed een simpele, snelle klus!

Structuur wasdroger

Bovendien wordt de was door deze speciale structuur verder mee naar boven genomen in de trommel. Doordat de was langer ‘zweeft’ wordt deze gelijkmatiger gedroogd en vind er een betere uitwisseling van lucht en vocht plaats. Deze voorzichtige behandeling maakt dat u ook gevoelige stoffen als zijde, wol en kasjmier gerust kunt drogen met deze drogers van Miele.

Bijzondere functies wasdroger

Door de extreem zuinige warmtepomp van Miele EcoComfort zijn de wasdrogers 42 procent zuiniger dan de energieklasse A. Dit betekent voor uw portemonnee een besparing van 50 procent ten opzichte van de traditionele condensatiedrogers. De warme lucht circuleert constant door de machine en wordt eindeloos hergebruikt.

Door de bijzondere wastrommels is de droogtemperatuur zo’n 25 procent lager dan bij de normale wasdrogers: vandaar dat uw kleren kreukvrij tevoorschijn komen! De speciaal geïsoleerde wastrommel droogt uw was voorzichtig én muisstil, zodat u hem niet ’s nachts hoeft te laten draaien omdat de energie dan goedkoper is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *