Gepost op

Bosch wasdrogers als beste uit de test!

De stempel ‘Beste uit de Test’ krijgt een wasdroger niet zomaar, zeker niet als die kritisch getest wordt door de Consumentenbond. Want dan moet een wasdroger echt aan veel eisen voldoen. De Bosch WTW86561NL en de Bosch WTE84103NL kwamen in april 2011 allebei als beste getest uit de wasdroger test van de Consumentenbond. Bovendien werd de WTE84103NL ook nog als Beste Koop bestempeld. Iets waar Bosch best trots op is én terecht!

Bosch WTW86561NL (beste getest)

De Bosch WTW86561NL is een warmtepompdroger die, dankzij Active-Air technologie, tot 50% energiezuiniger is dan energieklasse A. De wasdroger gebruikt dus heel weinig stroom en dat is minder belastend voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! De prestaties van deze warmtepompdroger zijn optimaal en blijven dat ook, want dankzij de zelfreinigende condensor, behoudt de WTW86561NL dezelfde prestaties gedurende de hele levensduur. Volgens de Consumentenbond scoorde deze wasdroger ook goed op geluidsniveau, ‘lekker stil’ dus.

Bosch WTE84103NL (beste koop)

De Bosch WTE84103NL is een conventionele condensdroger, maar voor zijn klasse scoorde deze wasdroger bij de test hoog op gebruiksvriendelijkheid, droogsnelheid en nauwkeurigheid van de diverse programma’s. De machine is tijds- en elektronisch gestuurd, wat inhoudt dat u naast allerlei speciale voorgeprogrammeerde droogprogramma’s ook de keuze heeft om de wasdroger in te stellen op een bepaalde tijd. Precies zoals het u uitkomt.

WTE-84103

Weten welke wasdrogers Bosch nog meer in het assortiment heeft? Klik dan snel hier voor een overzicht van alle Bosch wasdrogers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *