Gepost op

Een wasdroger huren

Geen geld om een droger te kopen of zoek je naar een goede oplossing in een studentenhuis? Dan kan een droger huren misschien handig zijn!

Vele voordelen
Er zijn verschillende bedrijven die witgoedproducten zoals bijvoorbeeld koelkasten, fornuizen en vriezers, maar ook wasmachines en drogers te huur aanbieden. Witgoedhuren.nl biedt bijvoorbeeld alle genoemde voorbeelden, aan zowel woongroepen en studentenhuizen als particulieren. Als er iets stuk gaat, wordt het apparaat gratis gerepareerd en je betaalt een maandelijkse huurprijs.

Witgoed huren
Op Witgoedhuren.nl is op het gebied van drogers een beperkt aanbod. Op dit moment staat namelijk alleen de Zanussi ZTE170 op de site. Deze droger is prima geschikt voor kleine gezinnen of studenten, maar verbruikt aardig wat energie, die uiteraard niet bij de huurprijs inbegrepen is. Voor €18,- per maand staat de droger bij u in huis.

Woongroepen en studenten
Splash Lease verhuurt witgoedproducten aan studenten en woongroepen en heeft net als Witgoedhuren.nl onder meer drogers, vaatwassers en koelkasten in de aanbieding. Bestellingen worden binnen drie werkdagen geleverd en de minimale huurperiode is 12 maanden. Ook Splash biedt een gratis reparatieservice.

Verschillende abbonnementen
Er worden door Splash zowel drogers met luchtafvoer als condensdrogers aangeboden. Ook kun je hier kiezen voor een wasdroogcombinatie. De prijs hangt af van de leeftijd van het apparaat, maar ook van hoeveel personen van het apparaat gebruikmaken. Er kan worden gekozen uit verschillende soorten lease-abonnementen voor allerlei situaties. Ideaal!

Benieuwd geworden of wil je een product huren? Kijk dan op Witgoedhuren.nl of Splash.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *