Gepost op

50 euro korting op Siemens wasdroger via Bol.com

Op zoek naar een Siemens droger, maar niet teveel betalen? Ga dan naar Bol.com; hier krijg je met de kortingscode KORTING-024 vijftig euro extra korting op de Siemens WT44W361NL.

Talloze aanbiedingen
Bol.com houdt op dit moment grote opruiming door middel van de Extra veel voordeel-actie. Hier worden allerlei producten extra voordelig aangeboden, waaronder camera’s en laptops, maar ook boeken, dvd’s en huishoudelijke producten. Benieuwd wat voor leuks er aangeboden wordt? Ga dan gauw even een kijkje nemen op Bol!

Laadgewicht, display en functies
De Siemens WT44W361NL is een energiezuinige warmtepompdroger met een maximaal laadgewicht van 6 kilo. Het apparaat is makkelijk in het gebruik dankzij een display waarop slechts enkele knoppen zijn bevestigd, waarmee het droogprogramma, de temperatuur en andere functies kunnen worden ingesteld. Er worden verschillende functies aangeboden, waaronder een wol-finish functie en een anti-kreukfase.

Verwarmde lucht hergebruiken
De ActiveAir-technologie zorgt ervoor dat het energieverbruik van de droger laag is. Hierbij wordt lucht namelijk rondgeblazen en hergebruikt in plaats van direct naar buiten geblazen. Daardoor hoeft de lucht minder verwarmd te worden, wat enorm scheelt in het energieverbruik. Bij drogers gaat namelijk verreweg de meeste energie zitten in het verwarmen van de lucht, wat bij Siemens dus extra efficiënt gebeurt!

Meer lezen over de droger? Klik dan hier om meteen naar de Siemens WT44W361NL-pagina van Bol te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *