Gepost op

Wasdroger bosch blijft zuinig

De nieuwe HomeProfessional wasdroger van Bosch heeft een bijzonder design en is kampioen in energiebezuiniging.

Looks wasdroger Bosch

De HomeProfessional is al eerder uitgebracht door Bosch, maar toen ging het om de kleine huishoudelijke apparatuur als strijkers en broodrooster. De nieuwe droger van Bosch blinkt uit in design en energiezuinigheid. U bedient de wasdroger via een strak en modern TFT-display. Dankzij dit display is de bediening van uw wasdroger makkelijker da

Wasdroger Bosch blijft zuinig

De wasdroger van Bosch is de eerste wasdroger met VarioPerfect. Deze functie maakt het mogelijk het droogprogramma af te stellen op de situatie en tijd die u beschikbaar heeft. Heeft u haast? Dan is Speedperfect ideaal; een programma met verkorte droogtijd. Als u de was wilt drogen op een lekkere luie zondag en de tijd helemaal geen rol speelt, is EcoPerfect de beste keuze. Hoewel het drogen met deze modus iets langer duurt, verbruikt hij zo min mogelijk stroom. Over stroomverbruik gesproken: met de wasdroger uit de HomeProfessional serie haalt u een bijzonder zuinige wasdroger in huis. De wasdroger verbruikt namelijk zestig procent minder stroom dan de wasdrogers met een A-label.

Pluisvrij

De pluisjes in uw trommel zijn dankzij de zelfreinigende condensor bovendien verleden tijd. Het is bewezen dat het energieverbruik van een wasdroger om hoog schiet als de condensor niet wordt gereinigd, door de pluisjes die achterblijven. Doordat deze condensor automatisch gereinigd wordt en er dus geen pluisjes achterblijven, is én blijft deze wasdroger zo zuinig.

Perfecte koppel

Bent u op zoek naar een bijpassende wasmachine? Ook hier is aan gedacht; de wasmachine uit de HomeProfessional serie heeft namelijk een vergelijkbaar uiterlijk, inclusief opvallende deur en TFT-display. Het is dus geen probleem om de wasmachine en droger naast of op elkaar te zetten in uw badkamer of in een andere ruimte: het ziet er gestroomlijnd uit!

Foto: elektroretailmagazine.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *