Gepost op

ProTex modellen sneller, goedkoper en duurzamer

De laatste maanden staan ProTex drogers van AEG in het middelpunt van de belangstelling. Maar wat is nu zo bijzonder aan deze modellen? En hoe werken ze precies?

De modellen staan bekend vanwege hun hoge efficiëntie en hun duurzaamheid. De invertermotor werkt nauwkeurig samen met de OptiSense technologie voor een optimaal droogresultaat. Hierdoor droogt je wasgoed beter, sneller en goedkoper.

OptiSense

De OptiSense technologie past de droogcyclus aan. Hierdoor garandeert de machine je een nauwkeurig droogresultaat. Zo ‘leest’ de droger aan de kleding af wanneer deze droog is, zodat kleinere ladingen niet beschadigen of krimpen. Daarnaast houdt deze technologie het energieverbruik in de gaten.

Soft Drum

Ook de XXL Soft Drum past bij de ProTex technologie. Dankzij deze techniek wordt kleding tijdens het droogproces weggehouden van de binnenwand van de trommel. Hierdoor droogt alle kleding even snel en voorkom je kreukels. Dat bespaart ook nog eens tijd bij het strijken.

Invertermotor

De invertermotor van de Pr Tex serie leidt tot kortere cyclitijden en grotere betrouwbaarheid. Ook draagt de intelligente motor bij aan een verbeterde duurzaamheid. Met de variabele snelheid kan de trommelbeweging zelfs worden aangepast aan de soort stof. Zo blijft zowel je katoenen als wollen kleding mooi.

Gesloten systeem

De ProTex motor maakt gebruik van een gesloten systeem. Dit betekent dat er zo weinig mogelijk energie verloren gaat aan de omgeving. Hierdoor kun je op lagere temperaturen drogen, kortere programma’s draaien en dus een boel energie besparen. De ProTex modellen gebruiken de helft minder energie dan nodig is om in energieklasse A te vallen.

AEG wasdrogers ProTex

De AEG wasdrogers die beschikken over de ProTex technologie zijn:

AEG Lavatherm 65270AC
AEG Lavatherm 75280AC
AEG Lavatherm 65280AC
AEG Lavatherm 76285AC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *