Gepost op

Decemberaanbiedingen

Heeft u een nieuwe droger nodig, maar is uw budget beperkt? Lees dan dit bericht voor de beste aanbiedingen van het moment op Bol.com!

Samsung SDC35701/XEN – € 420,-
De condensdroger van Samsung heeft voor elke stof een ander droogprogramma. Op het LCD-display kun je precies aflezen waarmee het apparaat bezig is en de machine is makkelijk bedienbaar. Extra functies zijn onder meer de uitgestelde start-knop waarmee je precies in kunt stellen wanneer je droogcyclus begint. Voor overhemden en andere kreukgevoelige kleding is het Anti-Kreuk Plus programma erg geschikt.

Whirlpool Green 40 – € 599,-
Zoals de naam al doet vermoeden is deze warmtepompdroger erg energiezuinig. Met energielabel A++++ is de machine een van de meest milieubewuste drogers die op dit moment op de markt is. Bovendien is het apparaat gemakkelijk te bedienen en worden er maar liefst 9 verschillende droogprogramma’s aangeboden. Ook zijn er praktische extra mogelijkheden beschikbaar zoals bijvoorbeeld de uitgestelde startfunctie.

AEG Lavatherm 55840 – € 384,-
Deze condensdroger heeft een laadvermogen van 7 kilo en het energielabel B. Doordat de machine relatief groot is, wordt de warme lucht gelijkmatig verdeeld over de vochtige kleding, wat leidt tot een goed droogresultaat. Voor een droger van deze voordelige prijs heeft het apparaat erg veel extra functies. Zo zit er een kinderslot op, kunt u gebruik maken van de uitgestelde startfunctie en zijn er speciale programma’s voor onder meer wol en kreukgevoelige stoffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *