Gepost op

Bol.com geeft tot 40% korting op huishoudartikelen

Op zoek naar de beste deal voor een nieuwe droger? Verkoopsite Bol.com geeft op dit moment tot wel 40 procent korting op allerlei huishoudartikelen!

Huidhoudweken
In een huishouden komen talloze elektrische apparaten en andere producten voor. Denk aan stofzuigers, koffiezetapparaten en frituurpannen, maar ook wasmachines en drogers! Klik op de homepage van Bol meteen op de Huishoudweken link en dan vind je alle aanbiedingen overzichtelijk op een rij.

Twee drogers in aanbieding
Onder de aanbiedingen bevinden zich twee wasdrogers: de AEG Lavatherm 61270AC en de Zanussi CZTB261. De AEG is een condensdroger en kost nu €449,-. Dankzij het OptiSense systeem wordt nooit meer water en stroom gebruikt dan nodig, waardoor het energieverbruik binnen de perken blijft!

Praktisch en veilig
De Zanussi wasdroger is een luchtafvoerdroger met een reverserende wastrommel. Dit betekent dat er niet één kant op gedraaid wordt, maar dat de richting tijdens een droogcyclus verandert. Zo draaien stoffen niet volledig in elkaar en is het droogresultaat beter. Het apparaat is te koop voor slechts €229,- en heeft een beveiligingssysteem om oververhitting tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *