Gepost op

Maximaal €125,- retour bij AEG warmtepompdroger

Witgoedfabrikant AEG heeft een mooie aanbieding: tot en met 15 februari krijgt u bij elke warmtepompdroger uit de AEG 8 of 9 serie tot wel €125,- terug!

Dubbel besparen
De aanbieding is geldig voor alle serie 8 en 9 drogers die tussen 15 december en 15 februari zijn aangeschaft. Het betreft maar liefst twaalf drogers die allen zeer energiezuinig zijn. Zo bespaart u dus dubbel: eerst bij de aanschaf van het product en vervolgens op uw maandelijkse energierekening! Koopt u een droger uit serie 8, dan krijgt u €75,- retour. Bij een droger uit serie 9 is dit €125,-.

Prijs voor kwaliteit
De AEG 8 en 9 serie biedt drogers aan tussen de €899,- en €1149,-. Een behoorlijke investering dus, maar hier krijgt u dan ook een warmtepompdroger van hoge kwaliteit voor terug. U kunt kiezen tussen een machine met vulgewicht van 6, 8 of 9 kilo en op dit moment heeft AEG alle machines op voorraad. De fabrikant biedt een gratis bezorgdienst en installatieservice.

Actievoorwaarden
Meedoen aan deze actie? Koop dan voor 15 februari een AEG warmtepompdroger uit de 8 of 9 serie en bewaar de bon goed. Vul vervolgens het formulier in op www.aegactie.nl en de fabrikant zal ervoor zorgen dat het bedrag op uw rekening wordt overgemaakt. Alvast veel plezier van uw voordeel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *