Gepost op

Januari-aanbiedingen

Heeft u een nieuwe droger nodig, maar is uw budget beperkt? Dan kunnen aanbiedingen goed van pas komen! Lees hier onze drie tips voor voordelige wasdrogers!

AEG Lavatherm 75470AH
Hoewel deze AEG condensdroger een aardige investering is, zult u uw geld waarschijnlijk terugverdienen door een verlaging van uw energiekosten. De AEG Lavatherm 75470AH heeft namelijk het energielabel A++++, waarmee hij een van de meest energiezuinige drogers van het moment is. Met een maximaal vulgewicht van 7 kilo is de droger geschikt voor zowel kleine als grote gezinnen en het apparaat is erg gebruiksvriendelijk. Dankzij het Silent-systeem werkt de machine vrijwel geruisloos en met het Extra-Quick Mixed-programma kunt u verschillende stoffen samen in 40 minuten drogen. Bol.com biedt deze droger aan voor €812,-.

Bosch WTE8417SNL
Een goedkopere optie dan de AEG droger hierboven is de Bosch WTE8417SNL, die bij Expert tot en met 13 januari voor €387,- verkrijgbaar is. Hiervoor krijgt u een condensdroger die minder energiezuinig is (energieklasse B), maar net als de AEG verschillende handige functies biedt. Ook dit apparaat heeft een maximaal vulgewicht van 7 kilo en is vrijwel geruisloos. Er zijn 9 verschillende droogprogramma’s die u door middel van een draaiknop handmatig kunt instellen. De RVS Sensitive trommel zorgt ervoor dat uw kleding niet te hardhandig behandeld wordt en voor overhemden is de anti-kreukfase handig.

Siemens WT44W360
Deze warmtepompdroger zit wat energieklasse en prijs betreft tussen de bovenstaande twee apparaten in. Energielabel A+ is een goede score voor een droger, aangezien dit apparaat bekendstaat als de grootste energieverbruiker in een huishouden. Wehkamp biedt deze Siemens droger, die in juni van dit jaar de titel Beste Koop kreeg, aan voor €588,-. Het apparaat heeft verschillende functies die u het gebruik makkelijk maken, zoals startuitstel, resttijdindicatie en een eindsignaal. Droogprogramma’s zijn handmatig instelbaar door middel van de TouchControl toetsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *