Gepost op

Veilig drogen met ProTex AEG

AEG heeft nu een nieuwe reeks wasdrogers op de markt gebracht die gebruik maken van de meest voorzichtige technologie. Om te garanderen dat al uw kleding in de wasdroger kan en deze er gladgestreken weer uit komt, zijn er de ProTex drogers.

Wasdrogerspecialist AEG

AEG heeft zich inmiddels dubbel en dwars bewezen als hét merk voor al uw huishoudelijke apparatuur. Met deze nieuwe wasdrogers laat AEG nogmaals zien dat ze de behoeften van de consument als geen ander begrijpen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw lievelingsjurkje of dat mooie blazertje dankzij de OptiSense-technologie. Deze technologie zorgt voor een efficiënt resultaat door de programmering aan te passen aan de lading wasgoed. Op die manier wordt er precies genoeg energie gebruikt, zodat er geen sprake is van energieverspilling. Bovendien is het met de OptiSense-technologie geen probleem om kleinere wasjes te drogen; uw kleding zal er geen schade door oplopen! Om te garanderen dat uw was in goede handen is met de droger van AEG, maakt de droger gebruik van speciale motoren met een variabele snelheid. Dit betekent dus dat u de trommelbeweging perfect aan kunt passen aan de stof van uw kleding!

Gelifte kleding

Het meest bijzondere aan deze wasdrogers van AEG is toch wel de ‘lift’. Met de ProTex XXL Soft Drum wordt uw wasgoed namelijk van de binnenwand van de trommel weggehouden. Hoe dat in zijn werk gaat? De luchtstroom ‘tilt’ uw wasgoed op! Haalt u uw wasgoed uit de trommel, dan is al uw was gelijkmatig gedroogd.

Zuinige wasdroger

Hoe zuinig is de ProTex-droger nou eigenlijk? De wasdroger gebruikt aanzienlijk lagere temperaturen en kortere programma’s, terwijl het gelijkmatiger droogt. Dit kost echter geen extra energie; in tegenstelling! De droger van AEG gebruikt 50 procent minder energie dan een willekeurige wasdroger met A-label.

AEG wasdrogers ProTex

De AEG wasdrogers die beschikken over de ProTex technologie zijn:

AEG Lavatherm 65280AC

AEG Lavatherm 65270AC

AEG Lavatherm 75280AC

AEG Lavatherm 76285AC

AEG Lavatherm 86285IC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *