Gepost op

Miele droogrek voor T8937 warmtepompdroger

U kent het wel, uw kinderen zijn op de terugweg van school naar huis helemaal nat geregend en hun gympen zijn helemaal doorweekt! Op de verwarming gaat het nog uren duren voordat die gympen weer helemaal droog zijn. En voor wie er ervaring mee heeft, ze een uurtje in een wasdroger laten draaien komt de gympen meestal niet ten goede. Miele heeft hier een mooie oplossing voor bedacht: Bij de Miele T8937 EcoComfort warmtepompdroger is nu een droogrek te bestellen, dat speciaal geschikt is voor synthetische schoenen, knuffels en zelfs voor delicate wollen kleding! Zonder risico’s alles snel weer droog, dat is pas handig!

De Consumentenbond testte het droogrek ook en deed de test met een paar sportschoenen. De Miele T8937 heeft een speciaal programma voor het droogrek, dat ervoor zorgt dat de trommel niet draait. En het resultaat was overtuigend: de schoenen waren in een klein uurtje hartstikke droog in tegenstelling tot het paar schoenen dat in de buitenlucht werd gedroogd, die deden er bijna 7 uur over!

De Miele T8937 was de best geteste warmtepompdroger in augustus 2010 en kreeg ook van consumenten een hele goede beoordeling. Meer weten over deze wasdroger? Klik dan hier voor alle specificaties en prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *