Gepost op

Siemens IQ800 zet nieuwe maatstaven onder wasdrogers

De nieuwe Siemens IQ 800 wasdroger loopt voorop op het gebied van comfort en energiebesparende technologieën. De was drogen gaat nu sneller en makkelijker dan ooit.

Deze stijlvol vormgegeven condensdroger bespaart je als gebruiker niet alleen geld, maar ook tijd. De IQ 800 neemt je namelijk veel werk uit handen. Het model heeft een zelfreinigende functie, die automatisch tijdens iedere droogbeurt wordt geactiveerd. Hierdoor blijft de droger pluisvrij en hoeft deze niet handmatig schoongemaakt te worden. Ook kan de droger worden aangesloten op de waterafvoer, waardoor je het condenswaterreservoir niet na iedere droogbeurt hoeft te legen.

Siemens IQ800: energiezuinig

De technologieën in de IQ 800 besparen behalve tijd en geld ook energie. In vergelijking met andere condensdrogers in energieklasse A verbruikt de IQ 800 tot wel 60 procent minder energie. Ook de uitgestelde startmogelijkheid is handig voor het besparen van energie. De wasdroger kan ’s nachts starten en dus van het nachtstroomtarief gebruikmaken. Bij het eind van het programma geeft de droger een eindsignaal. En ook in ruststand is de droger energiezuinig. Dankzij de nieuwe Auto Power Off functie schakelt de machine na afloop van het programma automatisch uit, zodat er geen energie wordt verspild in de stand-by stand. Want veel mensen vergeten dat apparaten toch nog een flinke hoeveelheid energie consumeren in de stand-by stand, hoewel het lijkt alsof ze dat niet doen.

Comfortabel

Ook comfort stond bij het ontwikkelen van dit model hoog in het vaandel. De wasdroger beschikt over een intuïtief bedienbaar en helder FTF-display voor een optimaal gebruikersgemak. Voor iedere droogbeurt kan gekozen worden voor een ecoPerfect of speedPerfect proces. Hiermee kan de gebruiker zelf bepalen of snelheid of energiebesparing de voorkeur krijgt. Tijdens de droogbeurt is de IQ 800 dankzij het anti-vibration design erg stil. Met het gewijzigde gewijzigde deur- en afdichtingsconcept sluiten de deuren extra licht. En met het kinderslot worden ongelukken voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *