Bosch WTW85491NL

De WTW85491NL van Bosch is een wasdroger die begin februari 2018 op de markt gekomen is. Deze wasdroger beschikt over een A++ energieklasse, waardoor deze wasdroger gemiddeld zuiniger in haar verbruik is. In de trommel kan tot 8 kilo aan wasgoed gestopt worden en deze droger heeft een fijn LCD display die groot uitgevoerd is, waardoor u de programma’s eenvoudig af kunt lezen.

Vergelijk
Categorie: Tag:

Prijs Vergelijk

Er zijn geen prijzen gevondenn.

  De Bosch WTW85491NL is een warmtepompdroger die door de warmte te hergebruiken een zeer zuinig energieverbruik heeft. Op lange termijn scheelt dit dus erg in de stroomkosten. Qua aanschaf is deze droger wat wat hoger dan gemiddeld. Echter beschikt dit model over diverse handige eigenschappen.

  Duotronic
  Tijdens het gehele droogproces wordt de vochtigheidsgraad van de kleding continu gemonitord en aangepast waar nodig. Dankzij deze techniek behaalt u dus altijd een optimaal resultaat. Zo komt uw kleding altijd zeer droog uit de trommel en slaat het programma automatisch af als de kleding droog is.

  Anti-vibratie
  De WTW85491NL van Bosch is stil, zeer stil. Dit komt mede dankzij de anti-vibratietechnologie. Deze techniek zorgt ervoor dat de droger stevig op haar voetjes blijft staan en minder trilt dan een droger zonder deze techniek.

  Overige eigenschappen
  Naast het duotronic en de anti-vibratiefunctie heeft deze Bosch wasdroger diverse programma’s beschikbaar, zoals een mix programma, een speciaal programma voor handdoeken en een superkort 40 programma. Het model biedt een speciale wolkorf en heeft binnenverlichting. Op de deur zit een kinderbeveiliging en op het digitale display wordt keurig de resttijd en het programmaverloop getoond.

  Extra informatie

  EAN

  4242005070602

  Vulgewicht (kilo)

  8

  Aantal programma's

  17

  Anti-vibratiefunctie

  Ja

  Belading

  Voorlader

  Geluidsniveau (dB)

  65

  Energieklasse

  A++

  Releasedatum

  2018

  Uitvoering

  Warmtepompdroger

  Zelfreinigende condensor

  Ja

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Bosch WTW85491NL” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *