Gepost op

Hoover Aqua Vision maakt het leven net iets makkelijker

Het witgoedmerk Hoover is altijd bezig met de toekomst. Nieuwe technieken bedenken om het u zo makkelijk mogelijk te maken in het dagelijks leven. Ook de Hoover Aqua Vision techniek is bedoeld om uw leven eenvoudiger te maken.

Met Hoover Aqua Vision ziet u altijd in één oogopslag hoe vol het waterreservoir van uw wasdroger is, want het reservoir zit in de deur. Bij dit unieke systeem is het reservoir aan de deur van de wasdroger bevestigd. U ziet door het glas van de deur heen hoe vol het reservoir is. Dit valt zo op, dat u nooit meer zult vergeten om het reservoir op tijd te legen.

Bovendien is het reservoir gemakkelijk te verwijderen, ergonomisch ontworpen zodat u het reservoir goed kunt vasthouden en het is eenvoudig te legen. Daarnaast wordt het water dat wordt opgevangen gefilterd en is daardoor zelfs bruikbaar voor bijvoorbeeld in uw strijkijzer. Het is zelfs geschikt om uw vloeren mee te reinigen. Als u al het water uit het reservoir zou hergebruiken, kunt u tot 800 liter water per jaar besparen, goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee!

Een Hoover wasdroger met Aqua Vision bestellen? Nog even geduld, want ze zijn nog niet verkrijgbaar in Nederland. Klik hier voor de Hoover wasdrogers die wel verkrijgbaar zijn.

Meer weten? Hier ziet u in een filmpje hoe Aqua Vision precies werkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *