Gepost op

Zanussi ZTH485 warmtepompdroger, zuinig en slim!

Zanussi introduceert sinds februari 2011 een nieuwe warmtepompdroger, de ZTH485. Deze wasdroger heeft een energielabel A++++ en is daarmee 40% zuiniger dan een wasdroger met energielabel A. Dankzij de innovatieve warmtepomptechnologie bespaart u met de Zanussi ZTH485 tot wel € 75,00 per jaar aan stroomverbruik. Dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor uw portemonnee. Dat is immers dé combinatie die iedereen zoekt, voordelig én goed!

Zuinig én slim

Deze zuinige warmtepompdroger is naast energiezuinig ook slim. Want natuurlijk is het fijn dat de Zanussi ZTH485 u geld scheelt, maar dat mag niet ten koste gaan van de waskwaliteit! De Zanussi ZTH485 heeft voor bijna elk soort textiel een droogprogramma. Wat te denken van een speciaal wolprogramma en een opfrisprogramma, handig voor als uw kleding niet persé gewassen hoeft te worden, maar wel even iets opgefrist mag worden. De elektronisch gestuurde programma’s controleren het gewicht van het wasgoed en passen het programma hierop aan. Zodat de wasdroger niet meer energie verbruikt dan nodig is. De grote 7 kg trommel biedt voldoende ruimte aan kwetsbare kleding, zodat deze niet beschadigd worden tijdens het proces. Ook een grote hoeveelheid was, zoals bijvoorbeeld beddengoed, kunt u met gemak kwijt in de grote droogtrommel. Een perfect droge was, geen probleem voor de Zanussi ZTH485.

Deze warmtepompdroger is net als een gewone condensdroger voorzien van een waterreservoir, zodat u geen luchtafvoer naar buiten nodig heeft. U kunt het waterreservoir gemakkelijk verwijderen uit de wasdroger en zo eenvoudig het condenswater afvoeren. Tot slot is de Zanussi ZTH485 uitgerust met startuitstel tot 20 uur. Zo kunt u zelf kiezen wanneer het droogprogramma begint, wanneer het u uitkomt.

De Zanussi ZTH485 is verkrijgbaar vanaf ongeveer € 650,00 en volop leverbaar door verschillende aanbieders. Meer weten of direct bestellen? Ga dan snel naar de artikelgegevens van de ZTH485.

Zanussi: La Vita è Bella, het leven is mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *