Gepost op

Nieuwe Siemens Wasdrogers 2012

Nieuwe Siemens Wasdrogers IQ500Siemens heeft een nieuwe reeks wasdrogers aangekondigd die in oktober 2012 gelanceerd gaan worden. Deze wasdrogers behoren tot de IQ500 serie en bestaan uit een aantal condensdrogers en een aantal warmtepompdrogers.

Siemens innovatie
Alle wasdrogers uit de nieuwe IQ500 lijn beschikken over een anti-vibration design wat betekent dat trillingen in de trommel verminderd worden. Deze zijn te herkennen aan de speciale structuur aan de zijkant van de drogers. Naast het fraaie design zijn de wasdrogers dus tevens een stuk stiller. Verder beschikken alle Siemens wasdrogers over DuoTronic.

De warmtepompdrogers
In de nieuwe serie zitten 2 warmtepompdrogers, namelijk de Siemens WT46Y700NL en de Siemens WT44W161NL. Deze wasdrogers zijn extreem zuinig in het energieverbruik en beschikken beide over een A+ energieverbruik.

De condensdrogers
Naast een aantal warmtepompdrogers zijn er ook nieuwe condensdrogers gelanceerd. Deze condensdrogers hebben allen de nieuwste technieken in zich om uw kleding optimaal te drogen en beschikken allemaal over een RVS wastrommel en een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. In de nieuwe IQ500 serie vallen de volgende condensdrogers:

Geniet van optimale droogte
Met de lancering van deze nieuwe modellen is Siemens vooruitgelopen met technieken als DuoTronic, een ActiveAir technology en een SoftDry trommel. Wilt u een nieuwe Siemens wasdroger kopen, neem dan zeker een kijkje naar deze nieuwe types!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *