Gepost op

Handige websites voor het vergelijken van drogers

In de winkel vindt u talloze drogers om uit te kiezen, met ieder hun eigen functies, energieverbruik, garanties en andere belangrijke zaken om op te letten. Het is goed mogelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet, maar gelukkig zijn er websites die u kunnen helpen.

Kieskeurig.nl
Op de vergelijkwebsite Kieskeurig.nl vindt u allerlei producten die gemakkelijk met elkaar te vergelijken zijn. Ook drogers kunt u hier vinden! In een handig overzicht kunt u selecteren waar u bij het kiezen van uw droger op wilt letten. Heeft u bijvoorbeeld een bepaald budget in gedachten, dan kunt u dit van tevoren instellen zodat te dure drogers niet op uw lijstje komen te staan. Hecht u waarde aan het milieu, dan kunt u letten op het energielabel waarvan de drogers voorzien zijn. Ideaal om u op weg te helpen als u nog geen idee heeft wat u wilt!

Vergelijk.nl
Ook Vergelijk.nl is een website waarop elektronische producten met elkaar worden vergeleken. U kunt hier onder meer selecteren op merk, prijs, type, vulgewicht en energieklasse, maar ook op grootte van de machine en de winkels waarin de apparaten verkrijgbaar zijn.

Consumentenbond.nl
De Consumentenbond doet onderzoek naar elektronische producten en test of ze goed werken en of het product zijn geld waard is. Jaarlijks wordt een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar drogers, waarbij wordt gelet op de prijs, werking en energieverbruik van het apparaat. Op de site kunt u de testresultaten uitgebreid lezen en zo bepalen welke droger het beste bij u past. Ook vindt u er tips voor brandveiligheid en worden de laatste ontwikkelingen bijgehouden.

Milieucentraal.nl
Het verbruik van energie is voor sommige mensen bepalend bij het kiezen van een droger. Je draagt hiermee immers je steentje bij aan het verbeteren van het milieu en bovendien: hoe minder een droger verbruikt, hoe lager is uw energierekening. Aan een zuinige droger kleven dus enkel voordelen! Op Milieucentraal.nl kunt u precies vinden welke drogers zuinig zijn en vindt u ook tips om uw droger zo praktisch mogelijk te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *