Gepost op

Beste koop van 2012: Siemens WT44W361NL

Webwinkel Bol.com heeft de Siemens WT44W361NL verkozen tot beste koop van 2012 op het gebied van drogers. Weten waarom? Lees hier wat de machine zoal kan!

Praktisch en energiezuinig
De Siemens WT44W361NL warmtepompdroger is een energiezuinige droger die gemakkelijk is in het gebruik. Op de display van het apparaat kun je precies zien welk programma is ingesteld en hoelang de droogcyclus nog duurt. Bovendien kun je de starttijd uitstellen, wat erg handig kan zijn als je na je werk bijvoorbeeld vers gedroogde kleding nodig hebt. Per beurt kan 6 kilo kleding worden gedroogd.

Functies en extra stil
De droger heeft een groot aantal programma’s voor verschillende stoffen, zoals het wolprogramma, het programma voor waterdichte kleding, het korte programma en het anti-kreukprogramma. De bediening werkt op basis van tiptoetsen en als een droogcyclus is afgerond, klinkt een geluidsignaal. Ook in het onderhoud is de droger makkelijk, aangezien hij voorzien is van een zelfreinigende condensor. AntiVibration zijpanelen zorgen er bovendien voor dat het apparaat muisstil werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *