Gepost op

AEG Lavatherm 59880, de energiezuinigste!

AEG introduceert met de nieuwe Lavatherm 59880 de energiezuinigste wasdroger van Nederland! De AEG Lavatherm 59880 is de nieuwste warmtepompdroger van AEG en heeft een energielabel A+++++, wat aangeeft dat deze wasdroger tot 50% zuiniger is dan een wasdroger met energielabel A. Dat scheelt niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

AEG Lavatherm 59880

Droogprogramma’s

De AEG Lavatherm 59880 heeft een uitgebreid programma overzicht, u kunt kiezen uit 20 droogprogramma’s, waaronder een speciaal programma voor jeans, zijde, microvezel, dekbed en viscose. Daarnaast is er een speciaal opfrisprogramma om uw kledingstukken snel en gemakkelijk te kunnen luchten. Of wat te denken van de handige programma om sportschoenen te drogen? Met de AEG Lavatherm 59880 is het zelfs mogelijk, door middel van een speciale wolkorf, om veilig uw wollen kledingstukken te drogen!

AEG Lavatherm 59880

Functionaliteiten en extra’s

De AEG Lavatherm 59880 heeft een overzichtelijk LCD scherm, zodat u het programmaverloop duidelijk kunt volgen. Deze wasdroger heeft een speciale inverter motor, die veel stiller is dan een gebruikelijke motor, bovendien is de levensduur langer en zorgt deze motor voor snellere droogresultaten in minder tijd. Om een lange levensduur te garanderen is er ook gekozen voor een koolborstelloze motor, dit scheelt veel reparaties aan onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn. U heeft dan ook 10 jaar garantie op de motor van deze wasmachine.

Deze warmtepompdroger voert het afvoerwater af naar een waterreservoir, maar u kunt er ook voor kiezen om het condenswater via de afvoer te laten lopen, dat scheelt tijd, omdat u geen waterreservoirs meer hoeft te legen na elke droogbeurt. Tot slot is de AEG Lavatherm 59880 uitgerust met startuitstel, een zoemer en trommelverlichting. Allemaal voor uw gemak!

De AEG Lavatherm 59880 is verkrijgbaar vanaf december 2010 bij verschillende aanbieders. Meer weten over de AEG Lavatherm 59880 of direct bestellen? Klik hier voor alle gegevens van de AEG Lavatherm 59880.

Beste Arantxa, Hierbij het woord: Tradetracker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *