Registratieovereenkomst

Door uw gebruik te maken van dit forum stemt u ermee in dat u geen materiaal post dat vals, lasterlijk, onjuist, beledigend, vulgair, hatelijk, kwetsend, obsceen, profaan, seksueel georiŽnteerd, bedreigend, privacy schendend of volwassen materiaal te posten of materiaal dat anderszins in strijd met de internationale of Nederlandse wetgeving. U aanvaardt tevens geen auteursrechtelijk beschermd materiaal te posten, tenzij u het auteursrecht bezit of u schriftelijke toestemming hebt van de originele eigenaar. Spam, flooding, advertenties, kettingbrieven/mails, piramidespelen, en verzoeken zijn ook verboden op het Wasdrogers forum.

Het is onmogelijk voor het personeel of de eigenaars van dit forum om de legitimiteit van elke post te controleren. Wij zullen steeksproef gewijs de geplaatste berichten te controleren en we zijn evenmin verantwoordelijk voor de inhoud van de posts. Wij garanderen niet de juistheid, volledigheid of bruikbaarheid van de gepresenteerde informatie. De geposte berichten drukken de meningen van de auteur, en niet noodzakelijk de mening van het Wasdrogers forum, haar personeel, haar dochterondernemingen of de eigenaar van het forum. Iedereen die meent dat een gepost bericht aanstootgevend is, wordt aangemoedigd om een beheerder of moderator van dit forum onmiddellijk op de hoogte te stellen. Het personeel en de eigenaar van het forum behouden het recht om bezwaarlijke berichten te verwijderen binnen een redelijke tijdspanne, als zij vinden dat verwijderen noodzakelijk is. Dit is een handmatig proces, dus houd er rekening mee dat niet altijd in staat zijn om te verwijderen of onmiddellijk bepaalde berichten te bewerken. Dit beleid is eveneens van toepassings op profielinformatie.

U blijft zelf verantwoordelijk voor de inhoud van uw geposte berichten. Bovendien gaat u ermee akkoord de eigenaren te vergoeden en te vrijwaren van van dit forum, alle websites op dit forum, haar personeel en haar dochterondernemingen. De eigenaren van dit forum behouden ook het recht om je identiteit (of enige andere informatie vergaard op deze dienst) aan te passen of prijs te geven in het geval van een formele klacht of juridische stappen als gevolg van een situatie die is ontstaan door het gebruik van dit forum. Alle informatie die gepost wordt op het Wasdrogers.nl forum mag door Wasdrogers.nl en haar dochterondernemingen gebruikt worden voor eigen doeleinden.

Je hebt de mogelijkheid, als u zich registreert, om uw gebruikersnaam te kiezen. Wij adviseren dat u de naam kiest die duidelijk en niet aanstootgevend is. Momenteel staat u op het punt zichzelf te registreren. Als u doorklikt naar de volgende pagina dan gaat u akkoord met deze voorwaarden. Geef nooit je wachtwoord aan een ander persoon, behalve een beheerder! Wij raden ook u een complex en uniek wachtwoord te gebruiken voor uw account om eventuele inbraak te voorkomen.

Nadat je je geregistreerd jebt en ingelogd bent op dit forum, zul je in staat zijn om een gedetailleerd profiel in te vullen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze te voorzien van nette en accurate informatie. Als informatie door de forum eigenaar of het personeel onnauwkeurig of vulgair blijkt te zijn dan zal deze worden verwijderd, met of zonder voorafgaande verwittiging. Passende sancties kunnen worden toegepast.

Houd er rekening mee dat met elk bericht, uw IP-adres wordt geregistreerd, dit voor het geval dat we dit nodig hebbenom u te verbannen van dit forum of om uw ISP te contacteren. Dit zal alleen gebeuren in het geval van een ernstige schending van deze overeenkomst.

Merk ook op dat de software een cookie, een tekst bestand met stukjes informatie (zoals uw gebruikersnaam en wachtwoord), plaatst in de cache van je browser. Dit wordt alleen gebruikt om u ingelogd of uitlogd. Het Wasdrogers.nl Forum verzamelt geen oandere vorm van informatie op uw computer.