Algemeen

Geen nieuw bericht Wasdroger kapot en repareren

Is uw Wasdroger defect dan is dat heel vervelend! Natuurlijk kunt u altijd een monteur bellen maar die kost centjes. Als u een beetje handig bent dan kunt u in veel gevallen uw Wasdroger ook zelf repareren. Vragen over de reparatie of problemen met uw Wasdroger kunt u dan ook hier posten. De mede-forum gebruikers en Wasdrogers.nl helpen u graag een handje op weg.

Geen nieuw bericht Wasdroger Onderdelen

Dit forum is speciaal voor iedereen die onderdelen verkoopt voor Wasdrogers. Plaats een duidelijke advertentie waarin uw onderdelen laat zien. Doe dit d.m.v. een foto, omschrijving en de prijzen. Laat ook duidelijk weten of de onderdelen Tweedehands of Nieuw zijn.

Geen nieuw bericht Tweedehands - Uw Wasdroger Verkopen!

Heeft u een nieuwe Wasdroger gekocht en is de oude nog prima of als u ineens door omstandigheden 2 wasdrogers heeft dan zult u de andere wasdroger graag willen verkopen. Doe dat binnen dit forum van Wasdrogers.nl. Plaats een duidelijk foto, type en specificatie van uw Wasdroger. Zorg ook dat u duidelijk bent over de prijs van uw wasdroger en verwijder uw advertentie als de Wasdroger verkocht is!




Wasdroger.nl Forum - Infocentrum

Statistieken Statistieken

8,439 berichten in 1,203 Topics door 19,260 leden. Nieuwste lid: Bernards
Laatste bericht: "Re: AEG warmtepompdroger..." ( 22 oktober 2018, 22:32:14 )
Bekijk de meest recente berichten op het forum.
[Meer statistieken]

Gebruikers Online Gebruikers Online

82 gasten, 0 leden

Meeste online vandaag: 96. Meeste online ooit: 181 (31 juli 2018, 18:52:58)